Home / Testimonials

Testimonials

Klanten beoordelingen

– Customer reviews –

“Sealion Yachts (Daniel) was voor ons een betrouwbare Yachtbroker. In drie maanden tijd heeft hij onze boot verkocht, heeft een actieve verkoophouding, zoals adverteren in binnen- en buitenland. Komt afspraken na en alle afspraken en ontwikkelingen worden per e-mail vastgelegd. Kortom: een aanrader!”
Huib
Winner 9.50

“We kunnen de dienstverlening van Sealion Yachts kort omschrijven als: * grondig * doelgericht * betrouwbaar * deskundig * doortastend * plezierig”
Patty
Linssen 29 SL

“Boat arrived safely and we are very happy with our purchase. Thanks again for all your help on this. It was very reassuring to deal with someone that was helpful and professional especially when the boat was so far away.”
Niall
Ireland
“Met deze willen we je bedanken voor de vakbekwame bemiddeling bij de verkoop van ons zeiljacht. Het was plezierig communiceren met je. We waren een beetje overrompeld door de snelle verkoop, vier weken na het afsluiten van de bemiddelingsovereenkomst. Het aanbieden van ons schip op de internationale botenmarkt heeft hier zeker aan bijgedragen. Het verkoopcontract was zeer compleet en bleek een goede basis bij de latere perikelen met de koper na de overdracht. Je adviezen waren een goede steun bij de afwikkeling hiervan. Nogmaals dank.”
Jan en Wil
Jeanneau Attalia 32

“Nogmaals bedankt voor alle inspanning. Ik ben zeer tevreden over jouw bemiddeling. Je weet – ook richting potentiĆ«le kopers – een ontspannen sfeer te creĆ«ren en daarbij het zakelijke element niet uit het oog te verliezen. De boot moet uiteindelijk zichzelf verkopen, maar je faciliteert het proces goed. Ook de formule waaronder je bemiddelt is heel fijn: no cure no pay en de boot blijft tot de verkoop op de bestaande ligplaats liggen, zodat geen extra kosten behoeven te worden gemaakt. Inmiddels heb ik je ook als makelaar aangeraden bij anderen bij ons op de haven.”
Aad
Etap 24i

“De verkoopbemiddeling van Sealion Yachts heb ik niks op aan te merken. Kortom perfect.”
Albert
Westerly 36 Medway

 

Top