Home / Event / Belgian Boat Show 2018

Belgian Boat Show 2018

Feb
10

De rush naar het water begint op Belgian Boat Show 2018

Elk jaar stijgt vanaf februari opnieuw de interesse voor het waterplezier. ‘Het water en de onmiddellijke omgeving zoals stranden en oevers van meren of rivieren blijft een belangrijke aantrekkingspool voor sport, recreatie en toerisme.” zegt Christophe Coseyns, head of Belgian Boat Show. ‘Dit evenement maakt de aantrekkingskracht voor deze vrijetijdsbesteding groter en brengt alles wat de actieve mensen in of aan het water prettig vinden onder één dak samen. Kajuitjachten, open boten, surf-, kite- en wakeboards, kleding, de juiste toebehoren en veiligheidsmateriaal… Kortom: je vindt het er allemaal of je nu een ervaren rot bent, of voor de eerste keer het water opgaat.”

Water-weg-wijs Het publiek komt dit jaar voor het eerst Belgian Boat Show binnen langs de foyer van hal 8, zodat men meteen de wereld van de grotere jachten induikt. Alle soorten plezierboten tussen 2 tot 20 meter, voor alle vormen van pleziervaart en voor elk budget, zijn en blijven het topsegment op de Belgian Boat Show. Van hieruit kan men doorlopen naar Hal 3 waar de grootste collectie van toebehoren, onderhoudsproducten en kleinere boten van het land verzameld is, maar ook bootkleding en aanverwante mode. In hal 5 is het grootste aanbod van vaar-, surf- en zeilscholen aanwezig waar men kan kiezen uit een oneindig aanbod aan vaarvakanties, types van huurboten en bestemmingen.

Beleef het water Hal 7 is de try-out zone van de Belgian Boat Show. De Decathlon water area met allerhande watersportspullen en kleding. De demo’s en intitiaties op het demobad (breng zeker zwemgerief mee) en de kitesurf simulator die een virtuele kitervaring zo goed als echt laat lijken.

Het programma en de details van het aanbod kan je vinden op www.belgianboatshow.be

Belgian Boat Show praktisch;

WANNEER?
Van zaterdag 10 februari t.e.m. maandag 12 februari 2018
en van vrijdag 16 t.e.m. zondag 18 februari 2018

WAAR?
Flanders Expo Gent (plannetje)
Maaltekouter 1 BE-9051 Gent T. +32 (0)9 241 92 11 F. +32 (0)9 241 93 25 belgianboatshow@artexis.com

Top