Home / Event / Hiswa te water 2018

Hiswa te water 2018

Sep
5

HISWA te water 2018
De volgende editie van de HISWA te water vindt plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 september 2018 voor de eerste maal in de Bataviahaven in Lelystad.

Dé beurs voor watersporters
De HISWA te water is de enige in-water bootshow van Nederland. Aan de steigers liggen zo’n 250 boten in alle soorten en maten; van sloep tot zeiljacht en van motorboot tot tender. Op de kade vindt u een breed assortiment van nautische producten. Op het water spettert het van de activiteiten voor jong en oud. Een inspirerend evenement voor iedereen die van watersport houdt.

Van basic tot superluxe
Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Tips van professionals krijgen? De HISWA te water is het Mekka voor iedereen die graag het water op gaat en van mooie boten houdt. Bezoekers ontdekken er de crème de la crème van de Nederlandse en internationale jachtbouw. Van klein tot groot, seriegebouwd of custom-built, gemaakt van aluminium, staal of polyester: het overzicht van boten, met ook dit jaar weer tientallen (wereld)primeurs, is zonder meer indrukwekkend te noemen. Klik hier voor het botenoverzicht.

Meer dan boten
De HISWA te water biedt meer dan alleen boten. Op de kade presenteren exposanten hun nautische artikelen, kleding en accessoires. Op en rond het water vindt een spetterend programma plaats voor kinderen en volwassenen. Proefvaren, zeillessen voor kinderen, roeien, surfen, manoeuvreerwedstrijden en matchracen zorgen voor een dynamisch watersportdecor rondom de tentoongestelde boten.

Openingstijden evenement
Woensdag 5 september tot en met zondag 9 september 2018
Dinsdag t/m zondag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 7 september 10.00 – 20.00 uur

Top