Home / Testimonials

Testimonials

Klanten beoordelingen

– Customer reviews –

“Sealion Yachts (Daniel) was voor ons een betrouwbare Yachtbroker. In drie maanden tijd heeft hij onze boot verkocht, heeft een actieve verkoophouding, zoals adverteren in binnen- en buitenland. Komt afspraken na en alle afspraken en ontwikkelingen worden per e-mail vastgelegd. Kortom: een aanrader!”
Huib
Winner 9.50

“Wij willen sealion yachts heel hartelijk danken voor de enthousiaste en open samenwerking tijdens de verkoopperiode van onze st. jozef vlet. Sealion yachts hebben we ervaren als zeer deskundig, bedreven en betrouwbaar.”
Theo & Ada
Linssen St Jozef 950
“We kunnen de dienstverlening van Sealion Yachts kort omschrijven als: * grondig * doelgericht * betrouwbaar * deskundig * doortastend * plezierig”
Patty
Linssen 29 SL
“De verkoopbemiddeling van Sealion Yachts heb ik niks op aan te merken. Kortom perfect.”
Albert
Westerly 36 Medway

“Boat arrived safely and we are very happy with our purchase. Thanks again for all your help on this. It was very reassuring to deal with someone that was helpful and professional especially when the boat was so far away.”
Niall
Ireland
“Met deze willen we je bedanken voor de vakbekwame bemiddeling bij de verkoop van ons zeiljacht. Het was plezierig communiceren met je. We waren een beetje overrompeld door de snelle verkoop, vier weken na het afsluiten van de bemiddelingsovereenkomst. Het aanbieden van ons schip op de internationale botenmarkt heeft hier zeker aan bijgedragen. Het verkoopcontract was zeer compleet en bleek een goede basis bij de latere perikelen met de koper na de overdracht. Je adviezen waren een goede steun bij de afwikkeling hiervan. Nogmaals dank.”
Jan en Wil
Jeanneau Attalia 32

“Via een goede vriend van ons de jachthaven zijn wij in contact gekomen met jachtmakelaar Daniel Leeuw van Sealion Yachts. Het kennismakings- gesprek verliep soepel en prettig, en alles werd haarfijn uitgelegd. Er een mooie fotoreportage gemaakt van het schip binnen en buiten, alsmede een video. Dit alles om de zeilboot zo goed mogelijk te presenteren op de diverse verkoop- sites. Ook de afhandeling van de geinteresseerden, de bezichtingen en als laatste de proefvaart verliep vlot en gemakkelijk. Het hele financiële gebeuren, de koop- en verkoopovereenkomst, de veilige financiële afwikkeling derdengelden verliep geruisloos. Binnen 3 maanden is ons zeiljacht verkocht. En om niet te vergeten op ‘no cure no pay’ basis !”
John en Gerda
Friendship 28 MkIII

“Als verkoper moet je begrip hebben voor een koper die aarzelt. Maar als het aarzelen lang duurt, zoals in ons geval, dan is het fijn dat iemand in alle rust de partijen bij elkaar brengt en houdt. Dat heeft Sealion Yachts bij de verkoop van onze Bavaria 49 prima gedaan. Daniel is zeker geen drammerige makelaar, is prettig in de omgang en toont betrokkenheid. Bij transacties waarbij ook emoties in het spel zijn (en dat is bij boten zeker zo!) helpt dat.”
Caspar
Bavaria 49-3

“Nogmaals bedankt voor alle inspanning. Ik ben zeer tevreden over jouw bemiddeling. Je weet – ook richting potentiële kopers – een ontspannen sfeer te creëren en daarbij het zakelijke element niet uit het oog te verliezen. De boot moet uiteindelijk zichzelf verkopen, maar je faciliteert het proces goed. Ook de formule waaronder je bemiddelt is heel fijn: no cure no pay en de boot blijft tot de verkoop op de bestaande ligplaats liggen, zodat geen extra kosten behoeven te worden gemaakt. Inmiddels heb ik je ook als makelaar aangeraden bij anderen bij ons op de haven.”
Aad
Etap 24i

 

Top