Over Sealion Yachts

Welkom op de website van Sealion Yachts!

Sealion Yachts verkoopt zeiljachten en motorjachten van alle merken. In Rotterdam bevinden we ons op korte afstand van jachthavens in o.a. Zuid-Holland, Noord-Holland en de Zeeuwse Delta. Watersport is onze passie en stellen graag onze kennis en expertise aan u ter beschikking om de verkoop van uw boot in goede banen te leiden.

Sealion Yachts verkoopt uw boot vanuit uw eigen thuishaven en ook tijdens de verkoop kunt u gewoon van uw boot gebruik blijven maken. Ligt u liever aan onze verkoopsteiger ? Dat kan ook en wel tegen gunstige tarieven en voorwaarden. Als eigenaar wordt u op de hoogte gehouden van de verkoopactiviteiten en behartigen wij uw belangen bij het afhandelen van de gehele transactie. Ons doel is het beste verkoopresultaat te behalen, in een zo kort mogelijke periode en zonder zorgen achteraf.

Sealion Yachts werkt op no cure no pay basis en hanteert gunstige tarieven en voorwaarden. Dankzij onze uitgebreide en heldere online presentatie met sprekende foto’s en video weten wij uw jacht onder de aandacht van een breed internationaal koperspubliek te brengen. Ook met buitenlandse kopers zijn wij in staat helder te communiceren en vergroten zo de kansen op een voorspoedige verkoop van uw schip. Lees meer over onze verkoop service !

Zoekt u een boot ? Bekijk dan het boten aanbod van Sealion Yachts. Gaat uw interesse uit naar een specifiek jacht in ons bestand, neem dan snel contact op. We kunnen u nader informeren of maken vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging.

Heeft u elders een jacht op het oog en zoekt een makelaar die u tijdens het koopproces kan bijstaan ? Hiervoor kunt u gebruik maken van onze aankoopbegeleiding. Tijdens het koopproces adviseren we u over de prijs, registratie, expertise en andere praktische zaken die bij de aankoop van een jacht aan bod komen.

Neem contact op voor vragen of een vrijblijvend advies over onze diensten.

 

Top