Home / Over Sealion Yachts

Over Sealion Yachts

Welkom op de website van Sealion Yachts!

Sealion Yachts bemiddelt bij de aan – en verkoop van gebruikte zeil – en motorjachten van alle merken. In Rotterdam bevinden we ons binnen bereik van de jachthavens aan populaire vaargebieden, zoals de Zuid-Hollandse – en Zeeuwse stromen, en de vele andere prachtige binnenwateren van West Nederland. Watersport is onze passie en verlenen daarom graag onze diensten om de verkoop van uw kostbare bezit in goede banen te leiden.

Sealion Yachts verkoopt uw boot vanaf de vaste ligplaats en tijdens de verkoopperiode kunt u gewoon van uw boot gebruik blijven maken. Ons doel is het optimale verkoopresultaat voor uw jacht te behalen, in een zo kort mogelijke periode en zonder zorgen achteraf. We verzorgen het gehele verkooptraject en behartigen uw belangen bij het vinden van de juiste koper. Een uitgebreide en duidelijke online presentatie van uw jacht is slechts een onderdeel van onze verkoopservice. Wij werken op no cure no pay basis en berekenen een scherpe courtage. Ook met buitenlandse kopers zijn wij in staat helder te communiceren en vergroten zo de kansen op een spoedige verkoop van uw schip.

Zoekt u een boot ? Bekijk dan het huidige aanbod gebruikte zeiljachten en motorboten van Sealion Yachts. Niet gevonden wat u zocht ? Plaats dan bij Sealion Yachts vrijblijvend een zoekopdracht! Wij assisteren u graag bij uw zoektocht binnen het ruime marktaanbod naar een geschikt pleziervaartuig wat helemaal past bij uw wensen. Als u een jacht op het oog heeft en u overweegt het te kopen, dan kunt u eventueel gebruik maken van onze aankoopbegeleiding. Hierbij adviseren we u over de prijs, registratie, expertise en andere praktische zaken die bij de aankoop van een jacht aan bod komen.

Neem contact op voor meer informatie over onze service, tarieven en voorwaarden.

 

Top