Testimonials

Klanten beoordelingen

– Customer reviews –

“Daar waar andere makelaars hun neus ophaalden om te bemiddelen bij de verkoop van onze boot, was Daniel van Sealion Yachts wel bereid met ons in zee te gaan. Wat door Covid een moeilijke zaak bleek te worden, heeft hij met veel inzet, toewijding en volharding tot een goed einde weten te brengen. ”
Guido & Gerlinda
Trismus 37

“Sealion Yachts (Daniel) was voor ons een betrouwbare Yachtbroker. In drie maanden tijd heeft hij onze boot verkocht, heeft een actieve verkoophouding, zoals adverteren in binnen- en buitenland. Komt afspraken na en alle afspraken en ontwikkelingen worden per e-mail vastgelegd. Kortom: een aanrader!”
Huib
Winner 9.50

“We bedanken Daniel Leeuw van Sealion Yachts voor de fijne begeleiding en afwerking van het hele verkoopavontuur. Voor mij was dit alles nieuw en je hebt me naar tevredenheid bijgestaan. Ik zal je op de haven beslist aanbevelen mocht er naar gevraagd worden en dat verwacht ik wel.”
Cees
Zeeschouw Huitema

“We danken je voor je fantastische inzet. Top.”
Ron en Wilma
Pikmeerkruiser 1250AK

“Wij willen sealion yachts heel hartelijk danken voor de enthousiaste en open samenwerking tijdens de verkoopperiode van onze st. jozef vlet. Sealion yachts hebben we ervaren als zeer deskundig, bedreven en betrouwbaar.”
Theo & Ada
Linssen St Jozef 950

“Als verkoper moet je begrip hebben voor een koper die aarzelt. Maar als het aarzelen lang duurt, zoals in ons geval, dan is het fijn dat iemand in alle rust de partijen bij elkaar brengt en houdt. Dat heeft Sealion Yachts bij de verkoop van onze Bavaria 49 prima gedaan. Daniel is zeker geen drammerige makelaar, is prettig in de omgang en toont betrokkenheid. Bij transacties waarbij ook emoties in het spel zijn (en dat is bij boten zeker zo!) helpt dat.”
Caspar
Bavaria 49-3

“We kunnen de dienstverlening van Sealion Yachts kort omschrijven als: * grondig * doelgericht * betrouwbaar * deskundig * doortastend * plezierig”
Patty
Linssen 29 SL

“Boat arrived safely and we are very happy with our purchase. Thanks again for all your help on this. It was very reassuring to deal with someone that was helpful and professional especially when the boat was so far away.”
Niall
Ireland

“Nogmaals bedankt voor alle inspanning. Ik ben zeer tevreden over jouw bemiddeling. Je weet – ook richting potentiële kopers – een ontspannen sfeer te creëren en daarbij het zakelijke element niet uit het oog te verliezen. De boot moet uiteindelijk zichzelf verkopen, maar je faciliteert het proces goed. Ook de formule waaronder je bemiddelt is heel fijn: no cure no pay en de boot blijft tot de verkoop op de bestaande ligplaats liggen, zodat geen extra kosten behoeven te worden gemaakt. Inmiddels heb ik je ook als makelaar aangeraden bij anderen bij ons op de haven.”
Aad
Etap 24i
“Graag schrijf ik dat ik tijdens het verkoopproces van de boot veel waardering heb opgebouwd voor je vakkennis, integriteit, maar zeker voor je plezierige vasthoudendheid. Plezierig is ook je omgang met iedereen waarbij je een correcte toon combineert met een keurige afhandeling. Zonder enige reserve kan ik Daniël Leeuw van Sealion Yachts bij iedereen aanraden.”
Rutger
Nicholson 35

“Omdat ik mijn boot te koop had gelegd werd ik eind juni benaderd door Daniël Leeuw van Sealion Yachts met de vraag of hij de verkoop mocht doen. Na het eerste contact ben ik daarmee akkoord gegaan en werd de boot na een fotosessie op de site gezet. Na 2 weken had ik de eerste bezichtigingen en werd de boot tot volle tevredenheid verkocht. De hele verkoop is op een deskundige en prettige wijze door Daniël gedaan.”
Aad
Treffer 1300 motorkruiser

“Sealion Yachts Dhr. Daniel Leeuw heeft voor mij twee Taling motorsailers verkocht. Met een duidelijke product omschrijving werden deze via het brede nationale en internationale netwerk van Sealion Yachts helder gepresenteerd. Tussentijds mocht ik advies van dhr. Leeuw ontvangen omtrent kadaster registratie. Zijn persoonlijk communicatie en begeleiding hebben bijgedragen aan een vlotte overeenkomst tussen partijen en een nette afronding van de verkoop na de inspectie met proefvaart. Naar de toekomst kan ik Sealion Yachts aanbevelen aan derden en waar nodig wil ik opnieuw gebruik maken van zijn diensten, kennis en marktervaring.”
Marinus
Taling 32 & 33 ST

“Om een boot te verkopen ben je als verkoper in grote mate afhankelijk van de vraag die op dat moment aanwezig is bij potentiele kopers. Dus de snelheid van de verkoop is een moeilijk te beïnvloeden factor. Sealion Yachts heeft een mooie en gedetailleerde foto – en filmreportage gemaakt van mijn boot inclusief een complete inventarislijst. De gebundelde informatie en de betrouwbare uitstraling en aanpak van de heer Leeuw heeft geleid tot een mooie transactie tot tevredenheid van zowel koper als verkoper.”
Frits
Jeanneau Sun Odyssey 31

“Toen ik begin dit jaar besloot mijn Victoire na vele jaren trouwe dienst te verkopen zocht ik een makelaar die met passie aan de slag wilde gaan, mij maximaal wilde ontzorgen en een goed verkoopresultaat zou realiseren. Ik kwam uit bij Daniël Leeuw van Sealion Yachts en heb daar geen moment spijt van gehad! Door zijn enthousiasme, inzet en persoonlijke aandacht voor zowel de verkopende als de kopende partij weet Daniël iedereen op zijn gemak te stellen en zo tot een goede deal te komen. Ook de contractuele afhandeling heeft Daniël zorgvuldig en snel gedaan. Ik ben zeer tevreden en zou Sealion Yachts aan iedereen aanbevelen.”
Jeroen
Victoire 1044

“Met deze willen we je bedanken voor de vakbekwame bemiddeling bij de verkoop van ons zeiljacht. Het was plezierig communiceren met je. We waren een beetje overrompeld door de snelle verkoop, vier weken na het afsluiten van de bemiddelingsovereenkomst. Het aanbieden van ons schip op de internationale botenmarkt heeft hier zeker aan bijgedragen. Het verkoopcontract was zeer compleet en bleek een goede basis bij de latere perikelen met de koper na de overdracht. Je adviezen waren een goede steun bij de afwikkeling hiervan. Nogmaals dank.”
Jan en Wil
Jeanneau Attalia 32

“Door omstandigheden moesten wij ons schip verkopen. Wij hebben hierbij de hulp ingeroepen van Daniël Leeuw van Sealion Yachts. Een e-mailtje was genoeg om de zaak in gang te zetten. Een afspraak was snel gemaakt en in de daarop volgende weken werden de promotiebeelden gemaakt en gepubliceerd. Het zag er professioneel en mooi uit. Binnen een paar weken was het schip verkocht en de afhandeling daarvan is opnieuw professioneel en prettig geweest.  Het verkopen van ons schip via Sealion Yachts heeft ons veel tijd en moeite bespraard en de wijze waarop onze belangen behartigd werden, is prettig en vakkundig.”
Jan en Margot
Hunter 30

“Via een goede vriend van ons de jachthaven zijn wij in contact gekomen met jachtmakelaar Daniel Leeuw van Sealion Yachts. Het kennismakings- gesprek verliep soepel en prettig, en alles werd haarfijn uitgelegd. Er werd een mooie foto- rapportage gemaakt van het schip alsmede een video. Dit alles om de zeilboot zo goed mogelijk te presenteren op de diverse verkoopsites. Ook de afhandeling van de geinteresseerden, de bezichtingen en als laatste de proefvaart verliep vlot en gemakkelijk. Het hele financiële gebeuren, de koop- en verkoopovereenkomst, de veilige financiële afwikkeling derdengelden verliep geruisloos. Binnen 3 maanden is ons zeiljacht verkocht. En om niet te vergeten op ‘no cure no pay’ basis !”
John en Gerda
Friendship 28 MkIII

“De verkoopbemiddeling van Sealion Yachts heb ik niks op aan te merken. Kortom perfect.”
Albert
Westerly 36 Medway
Top